Het team

Frits Klein

Waarom KleinAutopoets?
Klein Autopoets omdat wij staan voor kwaliteit, ervaring, betrouwbaarheid en vriendelijkheid.

Het team
In de lopen der jaren heb ik gezien dat de samenwerking onder elkaar is geoptimaliseerd en van een teamspirit sprake is. Ik ben blij met mijn werknemers en zal er alles aan doen om hen, en het werk, naar de zin te maken.

De toekomst
Zoals het nu gaat ben ik uitermate tevreden echter moet er altijd de mogelijkheid zijn om zowel het werkproces als het team naar een hoger niveau te tillen. De toekomst, samen met mijn team, zie ik rooskleurig in.

Sidi Bah

Waarom Klein Autopoets?
KleinAutopoets vind ik goed. Ik werk nu al 4 jaar en doe mijn best om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Ik vind het absoluut fijn om hier te werken.

Het team
Een fijn team hebben we en kunnen we op elkaar bouwen.

De toekomst
Ik leer hier veel in Nederland en zou in Afrika (Sera Leone) een eigen bedrijf willen beginnen in de toekomst.

Kenneth Kuiper

Waarom Klein Autopoets?
Ik ben een medewerker die mijn plek bij Klein Autopoets heb gevonden. Ik denk graag mee in de processen en werk hard voor de zaak zodat het bedrijf naar een nog hoger niveau getild wordt. 

Het team
Ik ben graag bij Klein Autopoets aan het werk. Frits denkt en doet mee in mijn ontwikkeling en word ik gefaciliteerd in datgene wat ik wil.

De toekomst
Ik zou graag doorgroeimogelijkheden willen zien en zou bij Klein Autopoets willen blijven…

Roelof Luit

Waarom KleinAutopoets?
Goede en Snelle service staan wij bekend om en leveren van hoogwaardig kwaliteit..

Het team
Een hecht team die goed op elkaar is ingespeeld en vult de ene de ander aan. We hebben goed personeel waarvan we op aan kunnen…

De toekomst
Dat we nog meer dealers maar ook particulieren mogen verwelkomen.

Jeroen Mulder

Waarom Klein Autopoets?
KleinAutopoets omdat wij een kwaliteit hoog in het vaandel hebben en betrouwbaar zijn. Kort samengevat; dat we onszelf onderscheiden van andere poetsbedrijven. Het onderscheid wat we maken is kwaliteit.

Het team
Het team is op zich goed, we sturen elkaar goed aan en weten wat we moeten doen. We communiceren optimaal.

De toekomst
Als we deze lijn aanhouden kunnen we misschien groeien en grotere klanten aanspreken misschien middels sociaal media etc. We moeten onze naam groter maken ook al heten we klein Autopoets…

Winus Mulder

Waarom Klein Autopoets?
Als Chauffeur, en gastheer op onze locatie, vind ik het leuk om bij Klein Autopoets mijn diensten te verrichten. Het is een leuk en jong bedrijf en zijn de werkzaamheden divers.

Het team
Een best team hebben we maar daarin veel geleerd worden. Al met al spontane jongens.

De toekomst
Ik ben al op leeftijd en hoop nog wat jaren met de organisatie en het team mee te kunnen…

Chris Smidt

Waarom Klein Autopoets?
Sinds dat ik bij Klein Autopoets zit zie ik passen en gedrevenheid in het team. Ik voel me gezien en vooral dat mijn expertise goed tot uiting komt in datgene wat Klein Autopoets wilt zien.

Het team
Een team wat eigenheid heeft en op elkaar is ingespeeld. Een ieder kent zijn verantwoordelijkheid en wat Frits van ons verlangd. De normen die hij hanteert zijn hoog en zien we dit terug in de reacties van onze klanten. 

De toekomst
We krijgen veel aanvragen, ook van andere garages. Ik denk dat als we in dit tempo doorgaan wij grenzen moeten afbakenen. Het team moet ook niet groter worden omdat het dan zijn kracht verliest.

Ibrahim Victoria

Waarom Klein Autopoets?
I like to work with and at Klein Autopoets. The collegae are very nice and I do my work.

Het team
The team at Klein Autopoets is top and I hope that it stays like this.

De toekomst
I would like to continue working for this organization. Of course this depends on the future, but for now I don't see any problems...